Yogareis

Wandel-Yoga-week in de Vogezen 2x per jaar: een lente- en een herfstweek (zie de website van Ecolonie.eu) 2023: 9 -15 april en 20 – 26 augustus

Een heerlijke vakantieweek op het domein van Ecolonie in de Vogezen, in Frankrijk (5 á 6 uur rijden van Nederland). Om helemaal los te komen van je dagelijkse bezigheden. ’s Ochtends een lange wandeling met wandelbegeleider van Ecolonie in de mooie omgeving (door dorpjes, paden en bossen). In de namiddag een uitgebreide yogales van Caroline met yoga, meditatie, yoga nidra, evt. massage.

Yoga en wandelen: een supercombinatie!

Ecolonie is een mooie en inspirerende plek in het laaggebergte van de Vogezen. Op het terrein is een eenvoudige hotellerie met gastenkamers en een biologisch restaurant met producten uit eigen kruiden- en groentetuin. De ommuurde kruidentuin is een verstillende en meditatieve plek waar je je terug kunt trekken. Er is een atelier waar je creatief aan de slag kunt. In het winkeltje worden producten van het domein verkocht, zoals etherische olieën, huidverzorging en thee. Of neem een kijkje bij de eigen geitenboerderij waar kaas gemaakt wordt.  

        

Prijs: 610,- op basis van volpension en met verblijf in een eenpersoonskamer.

Wat betreft het vervoer: er is waarschijnlijk mogelijkheid tot samen rijden voor wie dat wil.

Trakteer jezelf op een week rust en nieuwe energie! De bijzondere plek, de heerlijke keuken, de mooie wandelingen en het energieke en ontspannende yoga-programma zullen je vitaliteit en innerlijke rust brengen. Je voelt je als hernieuwd! Zie voor meer informatie: www.ecolonie.eu

YOGA SAMTOSA & ECOlonie

Programma : In de ochtend zijn de wandelingen tussen 9.00 tot 12.00 uur; deze tijden kunnen wat variëren afhankelijk van wat de deelnemers willen/kunnen en het weer. De yogalessen worden gegeven in de namiddag (vanaf ca. 16.00 uur). Per dag is er 2 uur yoga en ca. 3 uur wandelen. En geen verplichtingen tot meedoen uiteraard. Yoga-ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen binnen zijn eigen grenzen.

Op de vrije dag, halverwege de week, is er de mogelijkheid om een hele dag op pad te gaan in de natuur. Er zijn veel verschillende wandelroutes verkrijgbaar. Er wordt op die dag ook een extra yogales aangeboden of een interessante workshop (niet inbegrepen). Of ga de omgeving zien: de waterbronnen in dit gebied, Vittel of Plombières met haar bekende thermaalbaden of de vallei van de Druïden.